Van administratie tot IB-aangifte Online
Neem contact op: 06-1959 5600

Uw volledige administratie Digitaal en Online

De moderne ondernemer is op zoek naar een moderne wijze van boekhouden. De fysieke boekhouding is immers een tijdrovende klus. Er zijn inmiddels veel boekhoudprogramma's op de markt, waarbij de één meer mogelijkheden biedt dan de andere. De huidige diversiteit maakt het voor de ondernemer moeilijk om een keuze te kunnen maken.
SMART Accounting heeft deze paketten tegen elkaar afgewogen en heeft een Online Accounting systeem voor u beschikbaar waarbij de geautomatiseerde boekhouding is aangevuld met een digitale samenwerking tussen boekhouder en ondernemer.
Aan digitaal samenwerken zitten vele voordelen. Wij noemen hier drie:

  • De directe communicatie mogelijkheden
  • Inzicht in gerealiseerde resultaten (24 uurs verwerking)
  • Minimale inspanning voor U, de klant

Directe Communicatie

Met SMART Accounting heeft u een boekhouder in dienst die naast u zit zonder een werkplek in te nemen. U kunt hem op elk gewenst moment raadplegen, digitaal of telefonisch. Hij verwerkt iedere dag uw gegevens zodat uw administratie altijd op orde is. U kunt bij hem terecht voor uw belastingaangifte, jaarrekening en alle adviezen om uw boekhouding nog beter en inzichtelijker te maken. SMART Accounting helpt ondernemers die zo slim zijn dat ze hun tijd aan ondernemen willen besteden.

Inzicht

Met SMART Accounting is uw boekhouding volledig digitaal. U haalt uw mappen niet meer uit de kast maar klikt ze aan met uw muis. Uw eerste winst is al meer ruimte op kantoor. U krijgt van ons toegang tot de SMART Accounting app waarmee u ieder bonnetje en ander document kunt inscannen. Wij zorgen dat uw gegevens in het juiste digitale dossier komen. U kunt op elk gewenst moment inloggen om in een oogopslag de stand van zaken van uw eigen administratie te zien. Wanneer u daarvoor kiest, haalt ons systeem automatisch uw bankgegevens binnen zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij kunnen zelfs de facturen van uw leveranciers digitaal ophalen en inboeken.

Minimale inspanning

SMART Accounting werkt snel. Net zoals u zitten wij bovenop de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Wij werken met een van de meest geavanceerde systemen dat constant wordt bijgewerkt en uitgebreid. Dankzij de volledig geautomatiseerde afhandeling bent u weinig tijd kwijt met uw boekhouding, soms maar enkele minuten per week. En aan het einde van het jaar weet u snel waar u aan toe bent. Wij hoeven nooit uitstel aan te vragen voor uw IB-aangifte want we hebben uw jaarrekening op tijd klaar. Hetzelfde geldt voor de OB-aangifte. U ontloopt boetes en betaalt geen rente.


SMART Accounting werkt met de software van YUKI. Een meer dan compleet Boekhoudpakket. Als Yuki partner vullen wij de geautomatiseerde boekhouding aan met handmatige werkzaamheden, contrôles, BTW-aangiftes en de jaarovergangen, waardoor een compleet en modern administratiepakket is ontstaan. Yuki beschikt uiteraard over het "ZEKER-ONLINE Boekhouden" keurmerk; Wel zo veilig....Omdat iedere onderneming z'n eigen verhaal kent, willen we graag persoonlijk contact met u. Bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt, zodat u niet telkens uw verhaal opnieuw hoeft te doen. Daarmee weet u vooraf bij welke accountant en adviseur u terecht kunt en weet u zeker dat diegene op de hoogte is van de ins en outs van uw bedrijf.