Over SMART Accounting
Neem contact op: 06-1959 5600

SMART Accounting sinds 2013

Sinds 2013 ontzorgt SMART Accounting ondernemers.
Na enige tijd vanuit huis te hebben gewerkt, is ons bedrijf gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw Kantoor Noordveen in Beilen.

SMART Accounting heeft de intentie om de ondernemer zoveel mogelijk te vrijwaren van de rompslomp die de administratieve verplichtingen zwaarder maken dan noodzakelijk. Daarbij is het niet meer van deze tijd om ordners vol met fysieke stukken tussen bedrijf en boekhouder heen en weer te zeulen. Dat moet efficiƫnter kunnen, toch?

De Accountantswereld is echter niet zo vooruitstrevend en innovatie komt maar langzaam op gang. Verschillende Startups realiseren stapje voor stapje de noodzakelijke ondersteunende automatisering. Met onze zoektocht naar verbetering zijn we uiteindelijk aangekomen bij een volledig geautomatiseerde administratie waarbij de boekhouding voor 80% op basis van herkenning wordt afgewerkt.

Deze ontwikkelingen maken de accountancy branche een interressante. Het is nu de tijd om je te (her)positioneren, waarbij de plaats in de huidige markt niets zegt over die van morgen. De verdienmodellen moeten worden herzien en de boekhouder wordt steeds meer een controller en adviseur voor de ondernemers.
Onze klanten zijn gelukkig wel vooruitstrevend en voelen zich thuis bij SMART Accounting, omdat we dezelfde taal spreken. Wij vinden dat 'thuisgevoel' van groot belang. 'Daarmee komt een goed gesprek beter op gang.' Wij zijn tenslotte ook ondernemers.

Bent u zo'n ondernemer en benieuwd naar een prettige samenwerking met uw boekhouder?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Dan komen wij er vast wel uit!