Wat we doen

Wij maken uw administratie geweldig!

Wij zorgen ervoor dat al uw financiële documenten op de juiste plek komen te staan. Nooit meer op zoek naar documenten, alle papieren digitaal geordend. Geen gesleep meer met papieren en mappen, alles digitaal en snel bij de hand.

Facturen

Wij gaan direct aan de slag om uw facturen op de juiste plek in uw digitale administratie te zetten. U hoeft alleen maar een foto te maken van de bon/factuur. Indien u het nog makkelijker wil kunt u uw leverancier vragen om de factuur direct naar uw persoonlijke email te sturen. Deze e-mail is gekoppeld aan ons systeem, waardoor wij de factuur direct te zien krijgen en daarmee aan de slag kunnen. Dit betekent: Geen werk voor u.

Banktransacties en kas

Door middel van een connectie met uw bank kunnen wij de facturen direct koppelen aan de transactie. Minder tijd besteden aan betalingen en meer tijd overhouden om te ondernemen? Dan kunt u uw betalingen het beste automatiseren. Met de Betaalservice ziet u direct welke betalingen er klaar staan. Vervolgens kunt u alle betalingen nalopen, goedkeuren en als SEPA-bestanden downloaden. Dan is het alleen nog maar een kwestie van uploaden bij uw bank en u bent klaar! Zo bespaart u tijd en moeite.

Werkt u met een kassa? Wij verwerken dit digitaal. Gelijk een overzicht van al uw kas transacties per jaar, half jaar, kwartaal, maand of per dag.

Administratie op de laptop

Geen zorgen meer voor u

Geen zorgen en stress meer over de aangiftes, dit regelen wij voor u. Rust is een gevoel, dit is lastig in geld uit te drukken. Als ondernemer wilt u ook rust en grip op uw zaak. Wij begrijpen dat heel goed! Doordat uw boekhouding dagelijks wordt bijgewerkt bent u er een stuk geruster op. U weet precies hoeveel u moet betalen en hoeveel u nog te besteden heeft.

Waar mogelijk wijzen wij u op mogelijkheden om te automatiseren. Wij begrijpen als geen ander dat u daar blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan uw boekhouding. Wij denken met u mee!

Wij kijken samen naar de toekomst

Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden voor de toekomst. Wat zijn uw plannen? Wij zorgen dat u een financieel overzicht krijgt waar u wat mee kunt. Wij laten u zien welke gevolgen bepaalde investeringen hebben voor uw bedrijf. Wij maken het mogelijk!

Smart Accounting kan nog meer administratieve diensten voor u doen! Denk aan het regelen van het debiteuren- en crediteurenbeheer. U kunt Smart Accounting inschakelen als winstadviseur en voor het maken van financiële rapportages. In overleg werken wij op uw locatie. Vraag gerust en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Digitale boekhouding