Digitaal boekhouden
hoe werkt dat?


Alles in 1 oplossing
Wij werken met het moderne en makkelijke boekhoudsysteem Yuki.
Scan of fotografeer uw bon of factuur, stuur door via email of Whatsapp, en klaar! Vervolgens gaan wij direct aan de slag met de verwerking.
Ook verkoopfacturen zijn gemakkelijk te maken in de Yuki App. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van uw financiële situatie, op de zaak, onderweg, of gewoon thuis op de bank.
Het online platform van Yuki biedt nog vele andere makkelijke functionaliteiten, en u weet zeker dat u altijd en overal inzicht hebt in de meest actuele cijfers. Met de betrouwbare en bruikbare informatie uit het persoonlijke dashboard kunnen wij u nog beter helpen en adviseren.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe de verwerking wordt gedaan.

De voordelen van digitaal boekhouden

Volledig geautomatiseerd
Nooit meer zelf boekhouden

U hoeft alleen uw financiële stukken aan te leveren. U kunt uw administratie eenvoudig aanleveren door documenten te scannen, uploaden of mailen of via Google Drive, Dropbox of de Yuki smartphone app. De rest van de tijd kunt u volledig richten op ondernemen.

Online boekhouding
Geen papierwerk meer

Een prehistorisch papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan veilig  opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. U heeft geen ruimte meer nodig voor kasten vol ordners op kantoor. Daarnaast is uw gehele archief in te zien via uw smartphone dankzij de Yuki App voor Android & iOS.

Krachtige verbinding tussen ondernemer en Smart Boekhouding

De samenwerking met Smart Boekhouding verloopt voornamelijk digitaal, beide partijen hebben toegang tot een portal en delen dezelfde informatie. Heeft u een vraag aan Smart Boekhouding? Deze kunt u stellen bij het document waarover de vraag gaat, zo ontstaat er nooit miscommunicatie.

Sturen op basis van resultaten

Dankzij het regelmatig scannen van facturen en bonnen en de automatische bankkoppelingen, bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Het persoonlijke dashboard biedt betrouwbare en bruikbare stuurinformatie die u direct kan gebruiken. Vanuit het dashboard kunt u altijd doorklikken tot op factuurniveau. U ziet via het financiële dashboard direct waar eventuele problemen en verbeterpunten ontstaan.

Automatiseren waar mogelijk

Waar mogelijk wijzen wij u op mogelijkheden om te automatiseren. Wij begrijpen als geen ander dat u daar blij van wordt.

24 7 inzichtelijk
Alles binnen 24 uur geboekt

Alle aangeleverde financiële stukken worden binnen 24 uur in uw online boekhouding verwerkt. Door slimme software en Smart Boekhouding.

Kosten besparend

Door de slimme samenwerking wordt er voorkomen dat er gesproken wordt over oude transacties. Alle cijfers zijn actueel. Want als er iets is dat de boekhouding duurder maakt en nog minder leuk is het praten over transacties waar niemand meer van weet waar ze over gaan.

Eenvoudig meerdere facturen betalen

U wilt uw leveranciers betalen, maar het invoeren van alle details kost gewoon wat tijd. Niet bij Smart Boekhouding. Maak gemakkelijk meerdere facturen tegelijk over, direct vanuit uw boekhoudpakket. Vink ze aan en maak er een betaalbatch van.

Smart geeft u rust

Rust is een gevoel, dit is lastig in geld uit te drukken. Als ondernemer wilt u ook gewoon rust en grip op uw zaak. Doordat uw boekhouding dagelijks wordt bijgewerkt bent u er een stuk geruster op. U weet precies hoeveel u moet betalen en of er nog voldoende middelen zijn.

Uitbesteden van administratieve diensten

Smart Boekhouding kan nog meer administratieve diensten voor u doen! Denk aan het regelen van het debiteuren en crediteuren beheer. U kunt Smart Boekhouding inschakelen als winstadviseur en voor het maken van financiële rapportages. Vraag gerust en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

E-mail

Contact