Digitaal boekhouden
hoe werkt dat?

Smart & Yuki

Wij werken met het boekhoudsysteem Yuki.

Alles in 1 oplossing

De samenwerking is gemakkelijker dan ooit. Scannen, mailen, klaar! Vervolgens gaat Smart Accounting direct aan de slag met de verwerking. Wij voeren de administratie en de boekhouding. Vragen kunt u online bij het document stellen. Ook verkoopfacturen zijn gemakkelijk te maken in de Yuki App. Wanneer u zelfs nog bij de klant zit, kunt u al een verkoopfactuur op stellen.

24/7 inzicht

Blijf altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken. Op de zaak, onderweg, of gewoon thuis op de bank. Met het online platform van Yuki weet je zeker dat je altijd en overal inzicht hebt in de meest actuele cijfers. En met de betrouwbare en bruikbare informatie uit jouw persoonlijke dashboard kunnen wij je nog beter helpen en adviseren.

Smart & Comandi

Wanneer u meerdere financiële aspecten wilt monitoren, kunnen wij u Comandi aanbieden. Groei, Stabiel, Achteruitgang. U wilt het allemaal weten. Maar u heeft simpelweg niet de tijd om het na te zoeken. Dat hoeft niet meer! Met de overzichtelijke klokken kunt u in één oogopslag zien wat de stand van zaken is. Welke beslissing neemt u op basis van deze stand?

Wat doet Comandi?

Comandi maakt van cijfers overzichtelijke dashboards. Hierdoor kunt u in 1 oogopslag zien of u op de goede weg bent. Of wellicht dat u iets moet bijsturen.Daarnaast vergelijkt het systeem de reeds betaalde resultaten. Door deze software heeft u meer grip op de financiën.

Koppeling Yuki

Comandi haalt uw data volledig automatisch op vanuit Yuki. Dit betekent dat u geen tijd meer hoeft te besteden aan het verzamelen van data of het opstellen van rapportages. U kunt al uw tijd steken in het analyseren van de informatie en het nemen van de juiste beslissingen.

Inzicht

Door informatie uit verschillende bronnen te combineren in één overzichtelijk dashboard ontstaat een volledig beeld over uw bedrijfsprestaties. Zo kunt u samen met Smart Accounting bijvoorbeeld KPI’s opstellen met informatie uit financiële & operationele bronnen.

10 redenen waarom digitaal boekhouden zo handig is

Volledig geautomatiseerd
Nooit meer zelf boekhouden

U hoeft alleen uw financiële stukken aan te leveren. U kunt uw administratie eenvoudig aanleveren door documenten te scannen, uploaden of mailen of via Google Drive, Dropbox of de Yuki smartphone app. De rest van de tijd kunt u volledig richten op ondernemen.

Online boekhouding
Geen papierwerk meer

Een prehistorisch papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan veilig  opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. U heeft geen ruimte meer nodig voor kasten vol ordners op kantoor. Daarnaast is uw gehele archief in te zien via uw smartphone dankzij de Yuki App voor Android & iOS.

Krachtige verbinding tussen ondernemer en Smart Accounting

De samenwerking met Smart Accounting verloopt voornamelijk digitaal, beide partijen hebben toegang tot een portal en delen dezelfde informatie. Heeft u een vraag aan Smart Accounting? Deze kunt u stellen bij het document waarover de vraag gaat, zo ontstaat er nooit miscommunicatie.

Sturen op basis van resultaten

Dankzij het regelmatig scannen van facturen en bonnen en de automatische bankkoppelingen, bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Het persoonlijke dashboard biedt betrouwbare en bruikbare stuurinformatie die u direct kan gebruiken. Vanuit het dashboard kunt u altijd doorklikken tot op factuurniveau. U ziet via het financiële dashboard direct waar eventuele problemen en verbeterpunten ontstaan.

UW FINANCIËLE PARTNER

Wij willen zoveel mogelijk voor u betekenen. Wij zorgen dus niet alleen ervoor dat uw boekhouding klopt, maar ook kijken wij samen met u naar de toekomst. Wat zijn uw plannen? Wij zorgen dat u een financieel overzicht krijgt door middel van Comandi. Door onze samenwerking met Comandi kunnen wij u laten zien welke gevolgen bepaalde investeringen hebben voor uw bedrijf. Zo kunnen wij samen met u in de toekomst kijken.

  • Uw administratie dagelijks up to date
  • Volledige ontzorging administratie
  • Alle belastingzaken geregeld
  • Een financieel klankbord
Automatiseren waar mogelijk

Waar mogelijk wijzen wij u op mogelijkheden om te automatiseren. Wij begrijpen als geen ander dat u daar blij van wordt.

24 7 inzichtelijk
Alles binnen 24 uur geboekt

Alle aangeleverde financiële stukken worden binnen 24 uur in uw online boekhouding verwerkt. Door slimme software en Smart Accounting.

Kosten besparend

Door de slimme samenwerking wordt er voorkomen dat er gesproken wordt over oude transacties. Alle cijfers zijn actueel. Want als er iets is dat de boekhouding duurder maakt en nog minder leuk is het praten over transacties waar niemand meer van weet waar ze over gaan.

Eenvoudig meerdere facturen betalen

U wilt uw leveranciers betalen, maar het invoeren van alle details kost gewoon wat tijd. Niet bij Smart Accounting. Maak gemakkelijk meerdere facturen tegelijk over, direct vanuit uw boekhoudpakket. Vink ze aan en maak er een betaalbatch van.

Smart geeft u rust

Rust is een gevoel, dit is lastig in geld uit te drukken. Als ondernemer wilt u ook gewoon rust en grip op uw zaak. Doordat uw boekhouding dagelijks wordt bijgewerkt bent u er een stuk geruster op. U weet precies hoeveel u moet betalen en of er nog voldoende middelen zijn.

Uitbesteden van administratieve diensten

Smart Accounting kan nog meer administratieve diensten voor u doen! Denk aan het regelen van het debiteuren en crediteuren beheer. U kunt Smart Accounting inschakelen als winstadviseur en voor het maken van financiële rapportages. Vraag gerust en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

E-mail

Contact