Recensies

Angelique van RA all-in one, Assen 

Wesley van SMART is meer dan een boekhouder voor ons. Hij is ook nog eens een motivator en coach en heeft ons erg goed op weg geholpen met adviezen en veel geduld. Hij hielp ons stap voor stap door de opstart van ons bedrijf heen net zo lang tot dat het in orde was, en heeft ons zelfs nog goed geholpen met de aanvraag van onze hypotheek. Wesley voelt als een van ons en wij willen nooit meer iemand anders!

Roelof van RA all-in one, Assen 

Wij hebben een klussen-, montage- en schoonmaakbedrijf in één. Dat leverde een behoorlijke administratiestroom op waar we in eerste instantie mee in onze maag zaten. Sinds we met SMART werken zijn alle zorgen voorbij en is alles simpel en overzichtelijk zodat wij gewoon aan het werk kunnen. Het boekhoudsysteem van SMART loopt altijd bij en in een oogopslag kan je heel makkelijk zien hoe je er voor staat. Wij hebben alles digitaal altijd bij de hand en dat werkt super.

Roy van Glazenachterwanden.nl, Assen 

Ik heb geen omkijken meer naar mijn boekhouding. Het is een makkelijk goed werkend systeem, en het maandelijkse abonnement is erg betaalbaar. Bijna alles gaat automatisch. Hiervoor was ik nog wel veel tijd aan boekhouding en had ik niks inzichtelijk. Nu is alles digitaal en heb ik helemaal geen mappen meer nodig.

Nick van Stukadoorsbedrijf Oudendorp, Assen

Ik laat mijn boekhouding door SMART doen omdat het een klein bedrijf is met korte lijnen. Het boekhoudprogramma Yuki werkt erg goed. Alles gaat digitaal en heb ik er nog weinig omkijken naar. Zo heb ik meer tijd over voor mijn werk en kan ik ’s avonds ook eens even vrij zijn zonder door mijn administratie heen te moeten, heerlijk! Ik hoef niet meer alle bonnen te bewaren, het is een kwestie van inscannen of een fotootje maken en klaar. Ik vind dit gemak erg prettig. En als ik een keer wat heb komt Wesley langs en regelt het.

Frans van Steigerverhuur.nl, Assen 

Ik zit bij SMART omdat alles digitaal gaat. Mijn facturen gaan bijvoorbeeld automatisch per email. We hebben er geen gedoe meer van en het scheelt ook erg veel papierwerk! Zo houd ik mijn handen vrij voor mijn steigers. Bij voorgaande boekhouders moest ik overal apart voor betalen en werd ik vaak verrast als ergens weer uren bij kwamen. Bij SMART betaal ik een vast maandbedrag en weet ik altijd waar ik aan toe ben. Wesley of zijn personeel zijn ook nog eens erg behulpzaam.

Jan van Karaktervol Wonen Makelaardij, Assen 

Je hele boekhouding digitaal! Echt een verademing, als ZZP’er heb ik nu tijd om te ondernemen en is mijn boekhouding en BTW aangifte zeker weten goed geregeld. De eigenaar Wesley Huisman helpt je wanneer je hem belt direct. ZEER aan te bevelen.

Remco van Optie1, Ter Apel 

Geen gedoe, simpel en overzichtelijk, dat is boekhouden bij SMART. Wij hebben korte lijntjes met Wesley die altijd alles vlot voor ons in orde maakt. Het scheelt ontzettend veel tijd omdat het allemaal digitaal gaat. Zo houden wij tijd over voor telefoons en onze klanten en kunnen we na het werk gewoon relaxen in plaats van met de kop in de bonnen te hoeven zitten. SMART ontzorgt, levert goede service en legt boekhouden in Jip en Janneke taal uit.

Ruurd van RH Multiklus, Hooghalen

Ik deed vroeger de boekhouding zelf, maar vanwege drukte en uiteindelijk te weinig kennis ben ik op zoek gegaan naar andere manier. Via via kwam ik bij Wesley terecht die met SMART Boekhouding een mooi boekhoudprogramma biedt die voor mij makkelijk te hanteren is. Het is overzichtelijk en niet te ingewikkeld. Waar ik voorheen relatief veel tijd kwijt was aan de boekhouding is dit nu veranderd. En voor vragen m.b.t. de boekhouding kan ik altijd bij Wesley terecht.