Tarieven

Bij Smart Boekhouding houden wij ons aan een vast bedrag per maand. Wij werken met verschillende pakketten, wat in overleg persoonlijk samengesteld kan worden. Onze service bestaat uit de backoffice, dit houdt in dat wij uw inkoopfacturen/bonnetjes, verkoopfacturen en banktransacties elke dag voor u verwerken. Zodat u perfect inzicht heeft.

Starterstarief & klein zakelijk

Net begonnen met uw bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat u zonder opstartproblemen uw financiële administratie op orde heeft. Wij verzorgen alle aangiftes omzetbelasting hier heeft u geen omkijken meer naar.

SMART start pakket

€ 95,- per maand

Verwerking t/m 396 / jaar

Middel zakelijk tarief

Als eenmanszaak heeft u de nodige facturen per maand. Er is een goede mogelijkheid voor automatisering, waardoor wij de kosten laag kunnen houden. Wij verzorgen alle aangiftes omzetbelasting hier heeft u geen omkijken meer naar.

Basis pakket

€ 149,- per maand

Verwerking t/m 840 / jaar

Basis plus pakket

€ 175,- per maand

Verwerking t/m 1260 / jaar

Groot zakelijk tarief

Wanneer de administratie groter is dan bovenstaand, spreken we van groot zakelijk? Er is een goede mogelijkheid voor automatisering, waardoor wij de kosten laag kunnen houden. Wij verzorgen alle aangiftes omzetbelasting hier heeft u geen omkijken meer naar.

Comfort pakket

€ 225,- per maand

Verwerking t/m 1860 / jaar

Comfort plus pakket

€ 275,- per maand

Verwerking t/m 2340 / jaar

Comfort max pakket

€ 315,- per maand

Verwerking t/m 2820 / jaar

Maatwerk

Boekhouding is altijd maatwerk, prijzen verschillen daarom per bedrijf. Onder maatwerk verstaan wij ook het activeren van de juiste modules binnen onze software. Het software pakket is uit te breiden met verschillende modules die u als ondernemer meer gemak kunnen bieden. Dit maakt de samenwerking met SMART toekomstbestendig.

De tarieven nemen toe naarmate de transacties toenemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SMART Accounting tarieven