Wat zijn mijn
drijfveren?

SMART Accounting sinds 2012

Mijn naam is Wesley Huisman geboren en getogen in Drenthe. Sinds 2012 ontzorg ik  met  SMART Accounting ondernemers. Na enige tijd vanuit huis te hebben gewerkt, is sinds 2018 mijn bedrijf gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw Kantoor Noordveen 1 in Beilen.

Vanaf dag 1 ben ik betrokken bij ondernemers. Eigenlijk kun je mijn bedrijf het beste benaderen vanuit  de “Wie goed doet goed ontmoet” spreuk. Vaak vanuit positieve inzet werd ik benaderd door de volgende klant, die vervolgens nog een klant voor me wist. Gelukkig dus een jaarlijks groeiend klantenbestand. In mijn vrije tijd verdiep ik me in ondernemerszaken als management, planning, sales, etc. Zodat ik weer kennis heb om te delen. Het werk blijft me bezighouden, ik denk dat dat m’n drive is.

 

Wat ik zo leuk vind aan ondernemers?

Wat ik in het bijzonder kan waarderen aan ondernemers is dat ze van niets, iets proberen te maken. Werkend vanuit een eigen visie. Zo werk ik zelf ook. Ondernemers die soms in het water springen zonder dat ze een zwemdiploma hebben. Dit bewonder ik. Soms zien ondernemers het te rooskleurig. Maar hoe zou de wereld eruit zien als we alles rationeel zouden bekijken? Soms is het ook moeilijk inschatten of iets succesvol gaat worden, maar is dat dan de reden om niet te beginnen? Vaak hoor je bij de beste ideeën “Had ik dat maar bedacht.

 

Delen of vermenigvuldigen?

Wat ik belangrijk vind is dat bij elke ondernemer de kachel brandt. En om te zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurt geef ik al snel de nodige tips. Om te vermenigvuldigen moet je eerst delen, die uitspraak vind ik erg krachtig. Door mij te omringen met ondernemers blijf ik bezig met ontwikkelen en delen van kennis.

 

No nonsense

Nu zijn we bij een belangrijk punt, hier kan ik heel kort in zijn; afspraak is afspraak. Een no no-nonsense mentaliteit en handen uit de mouwen. De komende jaren blijft ons klantenbestand groeien en zal ik blijven meedenken waarmee ik ondernemers kan ontlasten.

Wesley van Smart Accounting

“Ondernemen is in de spiegel durven kijken.”

10 redenen waarom digitaal boekhouden zo handig is

Volledig geautomatiseerd
Nooit meer zelf boekhouden

U hoeft alleen uw financiële stukken aan te leveren. U kunt uw administratie eenvoudig aanleveren door documenten te scannen, uploaden of mailen of via Google Drive, Dropbox of de Yuki smartphone app. De rest van de tijd kunt u volledig richten op ondernemen.

Online boekhouding
Geen papierwerk meer

Een prehistorisch papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan veilig  opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. U heeft geen ruimte meer nodig voor kasten vol ordners op kantoor. Daarnaast is uw gehele archief in te zien via uw smartphone dankzij de Yuki App voor Android & iOS.

Krachtige verbinding tussen ondernemer en Smart Accounting

De samenwerking met Smart Accounting verloopt voornamelijk digitaal, beide partijen hebben toegang tot een portal en delen dezelfde informatie. Heeft u een vraag aan Smart Accounting? Deze kunt u stellen bij het document waarover de vraag gaat, zo ontstaat er nooit miscommunicatie.

Sturen op basis van resultaten

Dankzij het regelmatig scannen van facturen en bonnen en de automatische bankkoppelingen, bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Het persoonlijke dashboard biedt betrouwbare en bruikbare stuurinformatie die u direct kan gebruiken. Vanuit het dashboard kunt u altijd doorklikken tot op factuurniveau. U ziet via het financiële dashboard direct waar eventuele problemen en verbeterpunten ontstaan.

UW FINANCIËLE PARTNER

Wij willen zoveel mogelijk voor u betekenen. Wij zorgen dus niet alleen ervoor dat uw boekhouding klopt, maar ook kijken wij samen met u naar de toekomst. Wat zijn uw plannen? Wij zorgen dat u een financieel overzicht krijgt door middel van Comandi. Door onze samenwerking met Comandi kunnen wij u laten zien welke gevolgen bepaalde investeringen hebben voor uw bedrijf. Zo kunnen wij samen met u in de toekomst kijken.

  • Uw administratie dagelijks up to date
  • Volledige ontzorging administratie
  • Alle belastingzaken geregeld
  • Een financieel klankbord
Automatiseren waar mogelijk

Waar mogelijk wijzen wij u op mogelijkheden om te automatiseren. Wij begrijpen als geen ander dat u daar blij van wordt.

24 7 inzichtelijk
Alles binnen 24 uur geboekt

Alle aangeleverde financiële stukken worden binnen 24 uur in uw online boekhouding verwerkt. Door slimme software en Smart Accounting.

Kosten besparend

Door de slimme samenwerking wordt er voorkomen dat er gesproken wordt over oude transacties. Alle cijfers zijn actueel. Want als er iets is dat de boekhouding duurder maakt en nog minder leuk is het praten over transacties waar niemand meer van weet waar ze over gaan.

Eenvoudig meerdere facturen betalen

U wilt uw leveranciers betalen, maar het invoeren van alle details kost gewoon wat tijd. Niet bij Smart Accounting. Maak gemakkelijk meerdere facturen tegelijk over, direct vanuit uw boekhoudpakket. Vink ze aan en maak er een betaalbatch van.

Smart geeft u rust

Rust is een gevoel, dit is lastig in geld uit te drukken. Als ondernemer wilt u ook gewoon rust en grip op uw zaak. Doordat uw boekhouding dagelijks wordt bijgewerkt bent u er een stuk geruster op. U weet precies hoeveel u moet betalen en of er nog voldoende middelen zijn.

Uitbesteden van administratieve diensten

Smart Accounting kan nog meer administratieve diensten voor u doen! Denk aan het regelen van het debiteuren en crediteuren beheer. U kunt Smart Accounting inschakelen als winstadviseur en voor het maken van financiële rapportages. Vraag gerust en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

E-mail

Contact