Wesley Huisman, Eigenaar & Managing Director

SMART BOEKHOUDING SINDS 2012

Mijn naam is Wesley Huisman, geboren en getogen in Drenthe. Sinds 2012 ontzorg ik met SMART Boekhouding ondernemers, waarbij ik boekhouden leuk en gemakkelijk maak. Na enige tijd vanuit huis te hebben gewerkt, is sinds 2018 mijn bedrijf gevestigd in het aan Noordveen 1 in Beilen.

 

AFFINITEIT MET TECHNIEK

Ik heb diverse administratieve banen, in autogarages, MKB en in de bouw gehad, voordat ik het boekhoudkantoor ben begonnen in 2012. Momenteel heb ik veel klanten uit deze sectoren. Door mijn technische inzicht en mijn kennis als boekhouder, praat ik gemakkelijk met deze ondernemers.

 

ONDERNEMERSCOACH; VAN WERKNEMER NAAR ONDERNEMER

De laatste jaren heb ik me regelmatig bezig gehouden om van werknemers te coachen richting het ondernemerschap.. Ik stel een goed financieel plan op die ik koppel aan de doelstellingen van een bedrijf. Hierdoor kan ik mensen die gewend zijn in loondienst te werken op een heel nieuw en uitdagend pad krijgen. Ik maak een zelfstandig ondernemer van ze, dat vind ik prachtig werk!

 

IK MOTIVEER JOU!

Ik geloof in de kracht van verlangen, wanneer je iets echt wilt gaat het ook gebeuren. Enige twijfel zal leiden tot het niet slagen en falen. Ga ervoor en geloof erin, vraag om advies wanneer je vast loopt, dan komt het helemaal goed. Van mij kun je  een no-nonsens mentaliteit verwachten. Afspraak is bij mij afspraak. Ik vind persoonlijke contact en bereikbaar zijn voor al onze klanten belangrijk. Dingen niet onnodig moeilijk maken maar juist simpeler vind ik ook belangrijk.

Wesley van Smart Accounting

“Ondernemen is in de spiegel durven kijken.”

Foto koen

Koen Westerhof, Executive Manager

Als Executive Manager is Koen verantwoordelijk voor de continuïteit van de dagelijkse werkzaamheden. Deze leergierige boekhouder zorgt voor een efficiënte workflow. Een vlotte babbel zit er bij hem wel in, je treft hem daarom regelmatig aan de telefoon. Met zijn achtergrond in sales en marketing zorgt hij ook voor een goede stroom van content op sociale media. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor groei in het bedrijf. Als een echte allrounder stuurt hij ook nog eens het team aan waar dat nodig is.

Zijn doel is om communicatie te brengen naar een branche waar het vaak alleen om cijfers gaat. Hij weet hoe belangrijk de cijfers zijn voor een correcte boekhouding maar hij zet altijd dat stapje extra om naar het persoon achter de cijfers te kijken.

E-mail

Contact