Wesley Huisman, eigenaar

SMART BOEKHOUDING SINDS 2012

Mijn naam is Wesley Huisman, geboren en getogen in Drenthe. Sinds 2012 ontzorg ik met SMART Boekhouding ondernemers, waarbij ik boekhouden leuk en gemakkelijk maak. Na enige tijd vanuit huis te hebben gewerkt, is sinds 2018 mijn bedrijf gevestigd in het aan Noordveen 1 in Beilen.

 

AFFINITEIT MET TECHNIEK

Ik heb diverse administratieve banen, in autogarages, MKB en in de bouw gehad, voordat ik het boekhoudkantoor ben begonnen in 2012. Momenteel heb ik veel klanten uit deze sectoren. Door mijn technische inzicht en mijn kennis als boekhouder, praat ik gemakkelijk met deze ondernemers.

 

ONDERNEMERSCOACH; VAN WERKNEMER NAAR ONDERNEMER

De laatste jaren heb ik me regelmatig bezig gehouden om van werknemers te coachen richting het ondernemerschap.. Ik stel een goed financieel plan op die ik koppel aan de doelstellingen van een bedrijf. Hierdoor kan ik mensen die gewend zijn in loondienst te werken op een heel nieuw en uitdagend pad krijgen. Ik maak een zelfstandig ondernemer van ze, dat vind ik prachtig werk!

 

IK MOTIVEER JOU!

Ik geloof in de kracht van verlangen, wanneer je iets echt wilt gaat het ook gebeuren. Enige twijfel zal leiden tot het niet slagen en falen. Ga ervoor en geloof erin, vraag om advies wanneer je vast loopt, dan komt het helemaal goed. Van mij kun je  een no-nonsens mentaliteit verwachten. Afspraak is bij mij afspraak. Ik vind persoonlijke contact en bereikbaar zijn voor al onze klanten belangrijk. Dingen niet onnodig moeilijk maken maar juist simpeler vind ik ook belangrijk.

Wesley Huisman

“Ondernemen is in de spiegel durven kijken.”

Rene website

René Doorten, backoffice medewerker

Mijn naam is René Doorten, 21 jaar en woonachtig in Westerbork. In 2020 begon ik bij SMART Boekhouding als stagiair. Het jaar daarna had ik mijn studie MBO 4 Bedrijfsadministrateur gehaald en werd ik in dienst genomen om mij verder te ontwikkelen als boekhouder.

Ik richt mij graag op het automatiseren van administratieve en boekhoudkundige processen. Door deze automatisering mogelijk te maken help ik bedrijven en ondernemers groeien. Ik vind het prettig dat ik bij SMART Boekhouding mijn kwaliteiten kan inzetten en het de ondernemers makkelijker te maken.

Naast mijn werk bij SMART Boekhouding houd ik mij bezig met voetbal.

Jarno Feijen, junior assistent-accountant

Mijn naam is Jarno Feijen, 21 jaar en woonachtig in Beilen. Bij SMART Boekhouding ben ik werkzaam als backoffice medewerker. Met mijn opleiding tot junior assistent accountant MBO niveau 4 vul ik het SMART team aan. Ik ben zeer gedreven en ga door tot de klus geklaard is!

Het werken met cijfers en het analyseren hiervan, zorgt ervoor dat ik erg betrokken ben bij de ondernemers. Complexe zaken uitzoeken voor ondernemers motiveert mij, waardoor elke werkdag verschilt. Als ik niet op het kantoor ben, houd ik mij graag bezig met mijn passie voor auto’s.

SMART_31-768x1155
E-mail

Contact